Vind een hulpverlener

Bent u huidpatiënt en ervaart u psychosociale problemen als gevolg van uw huidaandoening? Of bent u arts of zorgverlener en bent u op zoek naar een psychosociaal hulpverlener voor uw patiënten? Vind dan een hulpverlener via de zorgkaart psychodermatologie.

Via de zorgkaart vindt u psychosociaal hulpverleners die gespecialiseerd zijn in het bieden van psychosociale hulp aan mensen met huidaandoeningen. Bij psychosociaal hulpverlener kunt u denken aan bijvoorbeeld een maatschappelijk werker, psycholoog, psychiater, seksuoloog of dermatologisch verpleegkundige.

Via onderstaande zoekfunctie vindt u een psychosociaal hulpverlener bij u in de buurt. Via de knop ‘Meer info’ vindt u voor die specifieke hulpverlener meer informatie bijvoorbeeld over de manier van aanmelden en de specifieke expertise van die hulpverlener.

Meer informatie over psychosociale problemen bij huidaandoeningen en uitleg over verschillende behandelmogelijkheden vindt u op huidnederland.

      De NVPD probeert de gegevens in deze zoekfunctie zo actueel mogelijk te houden, maar is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten.
      WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien