PsyNVPD netwerk

De NVPD stelt zich als doel om de samenwerking tussen verschillende professionals op het gebied van de psychodermatologie te bevorderen. Dermatologen erkennen vaak wel de psychodermatologische problematiek van hun patiënten, maar weten vaak niet waar zij hen dan heen kunnen verwijzen voor begeleiding hierbij. Om in deze lacune te voorzien heeft de NVPD het PsyNVPD netwerk opgericht.

In het PsyNVPD netwerk worden psychosociaal hulpverleners, bijv. psychologen, psychiaters, maatschappelijk werkers, dermatologisch verpleegkundigen, opgenomen die een specifieke expertise hebben op het gebied van de psychodermatologie. Via onderstaande zoekfunctie kunnen verwijzers en patiënten een psychosociaal hulpverlener uit het netwerk vinden.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor het PsyNVPD netwerk en opname in de zoekfunctie? Vul dan alstublieft het aanmeldformulier in. Uw aanmelding wordt vervolgens beoordeeld door het NVPD bestuur. U ontvangt daarover per e-mail bericht.

 

      De NVPD probeert de gegevens in deze zoekfunctie zo actueel mogelijk te houden, maar is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten.
      WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien